Helyszíni autóklíma töltés Budapesten - házhoz jövünk!

Helyszíni autóklíma töltés Budapesten - házhoz jövünk!

Az autóklíma rendszeres ellenőrzése, tisztítása és feltöltése olyan tevékenység, amelyet aligha érdemes hanyagolni. Ha spórolni akar valamin, ne az ön vagy családtagjai, munkatársai egészsége legyen az!

Kiváltképpen azért, mert a klíma karbantartása és utántöltése időben és anyagiakban sem egy eget rengető összeg – a tiszta autóklíma áldásos hatása egyértelmű, amint az elhanyagolt autóklíma káros hatásai is közismertek.

Hogyan történik az autóklíma helyszíni töltése?

Miután időpontot egyeztetett a Mobilgumissal a +36 30 957 3789 telefonszámon, a munkatársunk a szervizfurgonnal kiszáll a megadott címre.

Érdemes úgy szervezni a klímatöltést, hogy annak a folyamat gépjárművenként legalább egy órát vesz igénybe. Ebbe beletartozik az ellenőrzés, a tisztítás és a feltöltés folyamata. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ha gondok adódnak az autóklímával, mert például szivárog, akkor a javítás, ha megoldható helyben, több időt fog igénybe venni!

Első lépés: az autóklíma ellenőrzése

Mielőtt az autóklíma tisztítása és feltöltése megtörténne, munkatársunk ellenőrzi, hogy a klíma hibátlanul működik-e. Ha valami gond adódik vele, akkor, amennyiben lehetséges, a helyszínen javítja.

Második lépés: a hűtőközeg regenerálása

Ez a lépés akkor következik, ha meg kell bontani a hűtőkört: ekkor a munkatársunk a szervizfurgon gépével leszivattyúzza, hogy így tisztítsa meg a szennyeződésektől és kórokozóktól a rendszert.

Harmadik lépés: vákuumozás és szivárgás ellenőrzés

Az autóklíma vákuum- és nyomáspróbája száraz nitrogénnel történik. A gáz nem mérgező (a levegő 78%-a is nitrogén), ugyanakkor a legkisebb repedést, szivárgást is könnyedén megmutatja. Ha minden rendben, jöhet maga a klímatöltés. Ha valami gond adódik, munkatársunk, lehetőség szerint, helyben elhárítja.

Ekkor szükség lehet jelzőfestékes szivárgás-megállapításra (UV fényben világító festékkel, azaz nem lesz szabad szemmel látható), amiként a tömítések egyenkénti ellenőrzésére is.

Negyedik lépés: az autóklíma töltése

Ha a Mobilgumis munkatársa mindent rendben talált, tehát se gázszivárgás nincs, és a nyomáspróba is sikerült, jöhet az autóklíma feltöltése.

A feltöltés maga számítógép vezérelte automata rendszerrel történik, ami grammra pontosan fogja az autóklímát feltölteni, mert a rendszerünk a legtöbb gépjármű klímájának minden gyári adatával rendelkezik, hogy pontosan annyi olaj- és gázmennyiséget töltsünk az autóklímájába, amennyi a gyártó szerint szükséges.

Autóklíma töltése és ellenőrzése ott, ahol ön szeretné

Az autóklímája töltése helyben is megvalósítható az ön otthonánál, vagy cége telephelyén! Nem szükséges a zsúfolt programjai közé iktatni valahogy egy alkalmat, amikor el tudja hozni a Mobilgumishoz a gépkocsiját, és kiváltképpen nem kell a cége teljes gépjárműparkját átnavigálni az egész városon.

Munkatársunk ugyanis az ön hívására házhoz megy, akár magánszemély, akár cég gépjárművéről vagy járműparkjáról van szó. Hívjon minket a +36 30 957 3789 telefonszámon, vagy vegye itt fel a kapcsolatot a Mobilgumis autóklíma szakemberével!


Összes hír