Mobil gumiszerviz és klímatöltés szolgáltatásaink


Flotta gumiszerviz

a legkissebtől a legnagyobbig

 

Flotta gumiszervíz, klímatöltés és tisztítás akár cége telephelyén is, az ön által megszabott időben.

Defektjavítás helyszínen

szakszerű javítás gyorsan

 

Durrdefekt az éjszaka közepén, esetleg már csak otthonában vette észre, hogy lapos a gumi? Hívjon minket, mobilgumis furgonunk a nap 24 órájában biztosít helyszíni defektjavítást, szükség esetén gumicserét!

Autópályás mentés

Nálunk semmi nem akadály, ha mentésről van szó

 

Durrdefekt az autópályán, esetleg a pihenőben vette észre, hogy leeresztett a gumi? Ne essen kétségbe, hívja Mobilgumis furgonunkat a nap bármely szakában!

Autóklíma töltés

Az Ön által megadott címen tudjuk az autóklíma töltést gyorsan és szakszerűen elvégezni

 

Nem szeret sorban állni, esetleg napirendje miatt nem tud szervizbe menni? Mobilgumis furgonunk a klíma szakszerű és biztonságos töltéséhez szükséges összes eszközzel fel van szerelve, és a nap bármely szakában házhoz megyünk.

Autóklíma tisztítás

 

Nem szeret sorban állni, esetleg napirendje miatt nem tud szervizbe menni? Mobilgumis furgonunk a klíma szakszerű és teljes körű tisztításához szükséges összes eszközzel fel van szerelve, és a nap bármely szakában házhoz megyünk.

Mobil gumiszerelés

 

Durrdefekt, lepadkázott felni, esetleg időszakos gumicsere? Hívjon minket! Ha Ön nem tud bejönni szervizünkbe, furgonba telepített profi gumiszerelő műhelyünkkel a nap 24 órájában, akár munkaidő után, vagy éjszaka is házhoz megyünk.

Bikázás

 

Ha úgy érzi, rizikós és körülményes az autó bikázása, esetleg éjszaka érte a baj, és segítőkész autós sincs a környéken, hívjon minket! Mobilgumus furgonunk az összes eszközzel és szakértelemmel fel van szerelve, ami az autó biztonságos bebikázásához szükséges.