Defektjavítás, mobil gumiszerviz és klímatöltés szolgáltatásaink

Defektjavítás helyszínen

Szakszerű javítás gyorsan, bárhol

Durrdefektet kapott és az út szélén ragadt, vagy esetleg már csak otthonában vette észre, hogy lapos a gumi? Hívjon minket, mobilgumis furgonunk a nap 24 órájában biztosít helyszíni defektjavítást, szükség esetén gumicserét!

Mobil gumiszerelés

Durrdefekt, lepadkázott felni, esetleg időszakos gumicsere? Hívjon minket! Ha Ön nem tud bejönni szervizünkbe, furgonba telepített profi gumiszerelő műhelyünkkel a nap 24 órájában, akár munkaidő után, vagy éjszaka is házhoz megyünk.

Flotta gumiszerviz

Flotta gumiszervíz, klímatöltés és tisztítás akár cége telephelyén is, az ön által megszabott időben.

Autópályás mentés

Nálunk semmi nem akadály, ha mentésről van szó

Durrdefekt az autópályán, esetleg a pihenőben vette észre, hogy leeresztett a gumi? Ne essen kétségbe, hívja Mobilgumis furgonunkat a nap bármely szakában!

Autóklíma töltés

Az Ön által megadott címen tudjuk az autóklíma töltést gyorsan és szakszerűen elvégezni

Nem szeret sorban állni, esetleg napirendje miatt nem tud szervizbe menni? Mobilgumis furgonunk a klíma szakszerű és biztonságos töltéséhez szükséges összes eszközzel fel van szerelve, és a nap bármely szakában házhoz megyünk.

Autóklíma tisztítás

Nem szeret sorban állni, esetleg napirendje miatt nem tud szervizbe menni? Mobilgumis furgonunk a klíma szakszerű és teljes körű tisztításához szükséges összes eszközzel fel van szerelve, és a nap bármely szakában házhoz megyünk.

Bikázás

Ha úgy érzi, rizikós és körülményes az autó bikázása, esetleg éjszaka érte a baj, és segítőkész autós sincs a környéken, hívjon minket! Mobilgumus furgonunk az összes eszközzel és szakértelemmel fel van szerelve, ami az autó biztonságos bebikázásához szükséges.

Teherautó-Kamion-Busz mobil gumiszerelés

Ha profi és gyors segítségre van szüksége, amikor a teherautója vagy kamionja defektet kapott, hívjon minket! A hét minden napján non stop szervízzel állunk rendelkezésére az autópályán és a gyorsforgalmi útakon is.

Furgonunk kifejezetten a teherautók és kamionok kiszolgálására van tervezve, így biztos lehet benne, hogy a legmegfelelőbb eszközökkel dolgozunk, és biztosítjuk, hogy a teherautója, kamionja minél hamarabb újra munkába álljon.