Mobil defektjavítás: bárhol, bármikor

Váratlan esemény mindig történhet. Gumiabroncsai defektet kaphatnak útközben, de az is lehet, hogy indulás előtt veszi észre, hogy a gumi bizony lapos. Mindkét eset rettenetesen kellemetlen és keresztülhúzza a számításai. Ezekre a helyzetekre kínál gyors és profi megoldást A Mobilgumis!

Defektet kapott?

Vegye fel a kapcsolatot most és A Mobilgumis szervizautója Budapesten belül rekordsebességgel a helyszínre érkezik!

Hívjon most!

Vagy írjon nekünk!
Váratlan esemény mindig történhet. Gumiabroncsai defektet kaphatnak útközben, de az is lehet, hogy indulás előtt veszi észre, hogy a gumi bizony lapos. Mindkét eset rettenetesen kellemetlen és keresztülhúzza a számításai. Ezekre a helyzetekre kínál gyors és profi megoldást A Mobilgumis!
Felveszi velünk a kapcsolatot gyakorlatilag bármikor, bárhonnan az ország egész területén.
Budapest határain belül a hét minden napján, éjjel-nappal fél óra alatt a helyszínre érkezünk.
Gyorsan lepattintjuk a defektes kereket és gondjainkba vesszük azt.
High-tech furgonunkban minden szükséges eszköz megtalálható, amellyel gyorsan és biztonságosan kijavíthatjuk a defektet. Ügyeletes szakembereink már sok ezer helyszíni javítást végeztek el problémamentesen.
Végül keményre fújjuk az újszerű állapotra kijavított gumit és már folytathatja is az útját!

Hogyan dolgozunk?

Felveszi velünk a kapcsolatot
Éjjel-nappal rendelkezésre állunk és a címére vagy az Ön által megadott helyszínre megyünk, legyen az autópálya vagy mélygarázs. Megtaláljuk és segítünk, nem fog az út szélén maradni!
Budapest határain belül
Tudjuk, hogy fontos a gyorsaság, így ügyeletes szakemberünk azonnal elindul A Mobilgumis egyik furgonjával, benne pedig minden olyan szerszámmal, amire szükség lehet, többek között szerelő- és centírozógéppel.
Gyorsan lepattintjuk a defektes kereket
Budapest területén teljesen díjmentesen érkezünk ki a helyszínre, legyen az otthona, irodája előtt, vagy az út mentén.
High-tech furgonunkban
minden szükséges eszköz megtalálható, amellyel gyorsan és biztonságosan kijavíthatjuk a defektet. Ügyeletes szakembereink már sok ezer helyszíni javítást végeztek el problémamentesen.
Végül keményre fújjuk
az újszerű állapotra kijavított gumit és már folytathatja is az útját!

Ha útközben történik a baj

Mobilgumis furgonunkban minden eszköz megvan, ami egy profi gumiszervizhez szükséges, így a defektes gumi javítása vagy cseréje a helyszínen gyorsan és szakszerűen elvégezhető.
Semmiképp sem szabad a kerék felfújásával próbálkozni, mert még ha elsőre úgy is tűnik, hogy sikerrel jártunk, a jármű minden utasát veszélybe sodorhatjuk, ha így próbálunk meg vezetni!
Ráadásul egy defekt esetén a legpraktikusabb megoldás, ha a segítség rögtön a helyszínre érkezik, és elhárítja a bajt. Ez a megoldás gyorsabb, olcsóbb, mint egy autómentő, hiszen, ha menthető a gumi, csak a gumiabroncson és a felnin dolgozunk, hogy a jármű mihamarabb ismét útra kész legyen.
A Mobilgumis könnyen megtalálja Önt a hívása után és kihúzza a bajból! Ön telefonál, mi azonnal autóba szállunk és a lehető legrövidebb időn belül segítünk. A gyors szervíznek hála nem kell aznapi terveit teljesen feladnia, ráadásul a Mobilgumis egy biztonságos, szakszerű és pénztárcabarát megoldást jelenthet.

Ha otthon vette észre a defektet

Természetesen az is megeshet, hogy a defekt nem útközben történik, hanem a garázsban, a kocsifelhajtón vagy a parkolóhelyen vesszük észre: a gumi bizony lapos. Nyilvánvaló, hogy ilyenkor nem tudunk elindulni a probléma megnyugtató megoldásáig.

A Mobilgumis ugyanúgy házhoz megy, ahogyan az úton defektet kapott járműveknek is segít! Kollégánk percek alatt fel tudja mérni a bajt és ennek ismeretében azt is elmondja, hogy érdemes-e javítani az abroncsot, vagy jobb lecserélni azt egy újra. Ezek után Ön ismét kényelmesen és biztonságosan közlekedhet.

Miért a Mobilgumis?

Szolgáltatásainknak számos előnye van egy autómentőhöz vagy “sárga angyalhoz” képest.
Olcsóbban dolgozunk és mindig mentjük, ami menthető.
Nem kell gépjárművét egy szervizbe vagy telephelyre szállítani, hiszen a javítás után saját keréken is eljuthat bárhova.
Gyorsan a helyszínre érünk és a defektet is hamar kijavítjuk, így nem kell órákat az út szélén vagy autójától megfosztva, esetleg új fuvarra várva töltenie.
Megbízhatóságunk és szakértelmünk emberséggel párosul: a Mobilgumis megkönnyebbülést és segítséget hoz, hiszen tudjuk, hogy mennyire kellemetlen lehet egy-egy defekt.

Mivel dolgozunk?

A sérülés mértékétől függően bármilyen gumiabroncsot képesek vagyunk megjavítani, a sérült részeket elszállítani, legyen szó személygépjárműről, vagy teherautó- és buszgumiról.

Padkázás esetén az alufelnin szelepjavítást, peremtömítést és csiszolást végzünk, de az acélfelnit is meg tudjuk javítani.

Eszközparkunk az alábbiakat tartalmazza:
Szerelőgép: Amivel levesszük a gumiabroncsot.
Centírozógép: Kicentírozzuk a felnit, hogy ne rázzon a kormány közben.
Légkulccsal való rögzítése, meghúzása a kerékcsavaroknak.
Nyomatékolás: Annak a céljából, hogy a kerékcsavar megfelelően legyen meghúzva.

Rólunk mondták

Bajba került vagy csak gyors megoldásra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot most és szervizautónk rekordsebességgel a helyszínre siet!

Hívjon most!

Szezonális, kerékcsere, vagy tervezett gumijavítás esetén töltse ki űrlapunkat és mi 24 órán belül jelentkezünk!
Visszahívást kérek!
Scroll to Top