Busz, kamion, munkagép és teherautó gumiszerviz

Váratlan esemény természetesen nemcsak a személyautók gumiabroncsaival történhet. Haszongépjárművek, úgy mint teherautók, nyergesvontatók, és buszok is gyakran kapnak defektet, ráadásul esetükben ez az incidens veszélyesebb és nehezebben is javítható.

A Mobilgumis azonban készen áll ezekre a kihívásokra is és szívesen vállalja nehézgépjárművek gumiszervízét is.

Szerviz a helyszínen

A Mobilgumis csapata a nap és az éj bármely szakában készen áll, hogy az ország egész területén a bajba jutott sofőrök segítségére siessen. A defektek és balesetek mellett tervezett gumicserék, javítások és karbantartási feladatok elvégzését is rekord sebességgel tudjuk teljesíteni az adott telephelyen, vagy bárhol az országban.

Hívjon minket, hiszen mobil szervizautóink a lehető leghamarabb kiszállnak a helyszínre!

Vállaljuk durrdefektet vagy lassú defektet szenvedett kamionok, teherautók, autóbuszok és munkagépek gumiabroncsainak javítását, esetleges cseréjét.

Mobilgumis furgonunk minden szükséges felszerelést tartalmaz a gumik állapotának felmérésére és a hibák kijavítására.

Telephelyén végezzük el a szezonális gumicserét, bármilyen gumijavítást, sőt, az akkumulátorcserét, a bikázást és az autóklíma töltését és tisztítását is.

Teljeskörű gumiszerelési szolgáltatásunk mellett széles beszállítói hálózattal is rendelkezünk, így gyakorlatilag bármilyen járműhöz találunk gyorsan gumiabroncsot.

Defektet kapott útközben?

Hívjon minket és a Mobilgumis a lehető leghamarabb a helyszínre érkezik!

Hívjon most!

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot tervezett gumicserére vagy javításra

Technológia és szakértelem

Elhivatottsággal és tettvággyal felruházva és a Mobilgumis rugalmas furgonjainak hála sokezer elégedett ügyféllel a hátunk mögött büszkék vagyunk hivatásunkra!
Szervizautónk a legmodernebb és legbiztonságosabb technológiákat alkalmazza, amelynek köszönhetően a gumiszerelés gyakorlatilag bárhol megoldható.
Furgonjainkban aggregátor segítségével a különböző gépek meghajtásához szükséges áram, továbbá sűrített, nagynyomású levegő is rendelkezésre áll, így akár a semmi közepén is megvalósítható a gumiabroncs javítása!
Szakértő kollégáink a legkisebb kerekektől kezdve egészen a legnagyobb terepjáró abroncsokig, bármilyen gumijavítást vagy gumicserét megoldanak.

Teljes körű mobil teherautó-gumiszervizünk a következő megoldásokat kínálja

Természetesen szolgáltatásaink köre jóval többre kiterjed, mint a különböző defektek és gumiabroncs-sérülések javítása. Mobilgumis furgonunk egy mozgó, jól felszerelt műhely, amely széles választékban kínál bárhol és bármikor megoldásokat problémáira, válaszokat különböző szükségleteire.
Defektjavítás
Teherautók, kamionok, autóbuszok, munkagépek, kistehergépjárművek, furgonok, nyergesvontatók gumicseréje
Téligumi / nyárigumi cseréje és felszerelése
Gumiabroncs tömlő javítása és/vagy cseréje
Autógumi szerelés, szelepcsere, centírozás
Bikázás, akkumulátor csere, lemerült akkumulátor miatt leállt autó beindítása
Autóklíma töltés és tisztítás, légkondi alkatrészek kicserélése
Bajba került vagy csak gyors megoldásra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot most és szervizautónk rekordsebességgel a helyszínre siet!

Hívjon most!

Szezonális, kerékcsere, vagy tervezett gumijavítás esetén töltse ki űrlapunkat és mi 24 órán belül jelentkezünk!
Visszahívást kérek!
Scroll to Top