Kapcsolat

A Mobilgumis: gyors, szakszerű gumiszervíz bárhol, bármikor, a nap minden órájában, a fővárosban és a sztrádán is. Ön telefonál, mi pedig a helyszínre megyünk, vagy előre egyeztetett időpontban felkeressük otthonánál, esetleg munkahelyén, és elvégezzük a kért szolgáltatást!

Elérhetőségeink

Defekt, kerékcsere, gumijavítás vagy szezonális gumicsere, lépjen kapcsolatba velük!

Amiben a segítségére lehetünk

SOS segítség:
Hívjon minket 0-24 órában és a mozgó műhelyünk a helyszínre siet és segít megoldani minden gumikkal kapcsolatos problémát!
Mobil defetjavítás:
Defektet kapott útközben vagy indulás előtt vette észre hogy lapos a kerék? Nem kell feladni terveit, jövünk és megjavítjuk a gumit.
Mobil gumiszerelés:
Kiválóan felszerelt furgonunknak és elhivatott szakembereinknek hála, minden gumiabroncsokkal kapcsolatos szolgáltatást és javítást el tudunk végezni a terepen, helytől függetlenül.
Busz, kamion, munkagép és teherautó gumiszervíz:
Nemcsak a személyautók gumiabroncsaival foglalkozunk, de gyakorlatilag bárminek a gumiját megjavítjuk, ami kerekeken gurul!
Flotta gumiszervíz:
Ha vállalkozása flottát tart fent, akkor mind tervezett karbantartás és nyári-téli gumicsere, mind vis-major esetekben gyors és pénztárcabarát megoldást kínálunk.
Bajba került vagy csak gyors megoldásra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot most és szervizautónk rekordsebességgel a helyszínre siet!

Hívjon most!

Töltse ki űrlapunkat és 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel!
Visszahívást kérek!
Scroll to Top