Mobil gumiszerelés és kerékcsere

Ami elromolhat, az el is romlik, szól a híres szállóige és ez nincsen másként olyan naponta használt fontos társunkkal sem, mint a gépjárművünk. Defekt, sérülés, kényszerű vagy tervezett kerékcsere: a Mobilgumis bárhol, bármikor a rendelkezésére áll, hogy szakszerű szolgáltatásokat nyújtson!

Modern Mobilgumis furgonunkat éjjel-nappal az Ön által megadott helyszínre hívhatja és elvégezzük a szükséges munkát, legyen az defektet kapott gumiabroncs, esetleg csak szezonálisan cserélendő kerék.

A dolgok ezen útja kényelmes, gyors, egyszerű és megbízható!

SEGÍTHETÜNK?

Ha gumijainak azonnali segítségre van szüksége, tárcsázza a 0-24 elérhető számunkat:

Hívjon most!

Szezonális kerékcserével és bármilyen más igénnyel pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva:

Mobil gumiszerelés, bárhol, bármikor!

Egy olyan sokat használt és folyamatos erőhatásoknak kitett alkatrész, mint a kerék és annak esszenciális része, a gumiabroncs, bizony könnyen megsérülhet: ez esetben az egész jármű veszélyessé válik, nem közlekedhetünk tovább vele.
Ekkor kell tárcsázni A Mobilgumist, aki:
Gyorsan, és biztonságosan végezi el a defektes gumi javítását és Ön biztonságosan folytathatja az útját, bárhol és bármikor is történt a kellemetlenség.
Kerékcserét végez a helyszínen: munkatársaink több tízezer kereket cseréltek már le, így rendszerint gyorsan, pillanatok alatt lepattintják a régit, majd felrakják az újat, akár egy egész szettet is.
Szervizautónk a legmodernebb technológiákat alkalmazza, amelynek köszönhetően a gumiszerelés gyakorlatilag bárhol megoldható; nem nélkülöz semmit sem, amellyel egy fix telephely rendelkezik.

Szezonális gumicsere

Minden évben legalább kétszer (tél és nyár előtt) eljön az az időszak, amikor meg kell terveznünk a gumiabroncsok cseréjét. Ehhez szükséges időpontot foglalni, az abroncsokat hozni-vinni és az egészet megszervezni: ezek együttesen bizony fárasztó kötelességet jelenthetnek. A Mobilgumis erre is gyors, precíz megoldást kínál, amely során Önre a lehető legkevesebb teher hárul.

Mobilgumis cégünk a legnagyobb gumiabroncs importőrökkel is kapcsolatban van, ezért széles kínálatot tudunk biztosítani mindenféle autógumi márkából és típusból. Segítünk választani, majd felszereljükaz új gumikat, szükség esetén pedig el is szállítjuk a régi, már hasznavehetetlen szettet.
Írjon nekünk és kérjen időpontot gumicserére:

Gumiszerelés és kerékcsere otthon

Nálunk lehetőség van arra is, hogy bármelyik szolgáltatásunkat közvetlenül otthonához hívja: elvégezzük a megadott címen a gumi- és defektjavítást, a szelepcserét, a centírozást és a szezonális kerékcserét is!
Megtörténhet az is, hogy Ön az indulás előtt ismeri fel a problémát, a lapos kereket és gyors megoldásra van szükség – mi ebben az esetben is rendelkezésére állunk és házhoz visszük a műhelyünket.
Érdemes élni ezzel a szolgáltatással,
ha siet valahova és gyors megoldás kell a felmerülő bajra,
ha nincsen lehetősége elérhető és közeli szervízbe vitetni autóját,
ha egy pénztárcabarát, mégis profi segítségre van szüksége,
ha bármilyen más okból helyhez kötött vagy egyszerűen nincsen kedve és ideje gumiszervizbe menni.

Miért A Mobilgumis?

Természetesen szolgáltatásaink köre jóval többre kiterjed, mint a különböző defektek és gumiabroncs-sérülések javítása. Mobilgumis furgonunk egy mozgó, jól felszerelt műhely, amely széles választékban kínál bárhol és bármikor megoldásokat problémáira, válaszokat különböző szükségleteire.
Gyors és bárhol, bármikor elérhető.
Precíz és profi szakembergárda áll rendelkezésre.
Furgonjaink a lehető legjobban felszereltek.
Lételemünk a segítségnyújtás és problémamegoldás.
Bajba került vagy csak gyors megoldásra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot most és szervizautónk rekordsebességgel a helyszínre siet!

Hívjon most!

Szezonális, kerékcsere, vagy tervezett gumijavítás esetén töltse ki űrlapunkat és mi 24 órán belül jelentkezünk!
Visszahívást kérek!
Scroll to Top