SOS Segítség

SOS

Segítség

Ha azért került erre az oldalra, mert bajba került közlekedés során autójával, vagy tehergépjárművével defektet kapott, balesetet szenvedett, először is:

Vegyen egy mély lélegzetet!

Tartsa lent, számoljon ötig, majd fújja ki! Minden rendben lesz.

Ha telefonos segítséget szeretne, hívjon minket és krízishelyzetekre is felkészített diszpécsereink készséggel kísérik végig a szükséges folyamatokon:

Azonnali segítségért tárcsázza A Mobilgumist!

Most pedig kövesse a következő pontokat:

Álljon félre az autóval biztonságos helyre.

Kerülje a forgalmas útszakaszokat és a járdaszegélyeket. Ha lehetséges, húzódjon le az útról. Amennyiben az autó nem mozdítható, ugorjon a következő lépésre:

Használja az elakadásjelző háromszöget és öltsön láthatósági öltözetet.
Tegye minél láthatóbbá autóját és önmagát. Ez segít megelőzni a baleseteket. Ha nincsen láthatósági mellénye, öltsön fel minél színesebb, feltűnőbb öltözetet.

Valaki megsérült a balesetben?

Ha bármilyen személyi kár keletkezett, tárcsázza a 112-es segélyhívó számot! Amennyiben csak saját autójában keletkezett kár, vagy defektet kapott, folytathatja a 4. lépéssel.
Hívjon segítséget!
Miután megbizonyosodott róla, hogy mindenki biztonságban van, hívjon szakértő segítséget az autó problémáinak megoldására. Legyen szó defektes gumiról vagy mozdíthatatlan autóról, A Mobilgumis 24 órában, 7 napon keresztül áll rendelkezésére. Bármilyen probléma esetén Budapesten belül ingyenesen, annak vonzáskörzetében árlistánkon feltüntetett kiegészítő díj ellenében szállunk ki, de országos lefedettséget is tudunk vállalni. Tárcsázza a +36309573789 telefonszámot és krízishelyzetre is felkészített kollégáink segíteni fognak mindenben!

Azonnali segítség! 0-24 órában

Bajba került vagy csak gyors megoldásra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot most és szervizautónk rekordsebességgel a helyszínre siet!

Hívjon most!

Árak, várható kiszállási idő és szolgáltatások

A Mobilgumis-nál egyik legfontosabb erényünk a szakértelmünk és mindenre felkészült, mozgó gumiszerelő műhelyünk mellett páratlan sebességünk.

Az alábbiakban a különböző szolgáltatásainkat és azok árait listázzuk:

Defekt esetén:

Kiszállási idő:
Szolgáltatás sebessége:
Ár:

Kinek:

30-60 perc
15 perc

20.000 Ft + ÁFÁ-tól

személygépjárművek, kisteherautók

Kerékcsere esetén:

Kiszállási idő:
Szolgáltatás sebessége:
Ár:

Kinek:

30-60 perc
15 perc

20.000 Ft + ÁFÁ-tól

személygépjárművek, kisteherautók

Autópályamentés esetén:

Kiszállási idő:
Szolgáltatás sebessége:
Ár:

Kinek:

30-60 perc
15 perc

25.000 Ft + ÁFÁ-tól

személygépjárművek, kisteherautók

Tehergépjárművek, buszok és kamionok esetén:

Kiszállási idő:
Szolgáltatás sebessége:
Ár:

Kinek:

30-60 perc
15 perc

40.000 Ft + ÁFÁ-tól

személygépjárművek, kisteherautók

Bármilyen gumiprobléma esetén:

A MOBILGUMIS

Ha azonnali segítség kell, hívja 0-24-ben elérhető telefonszámunkat:

Hívjon most!

Így előzze meg a problémát legközelebb:

tippek és tanácsok

A gumiabroncs-problémák és balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy legyen tisztában a gumiabroncsok megfelelő használatával és karbantartásával.

Íme néhány fontos tipp:

Kezelje óvatosan a gumiabroncsait. Kerülje el a kátyúkat és az egyéb akadályokat, illetve rendszeresen ellenőrizze a gumiabroncsok nyomását. A túl alacsony vagy túl magas nyomású gumiabroncsok növelhetik a gumiabroncs-problémák kockázatát.

Cseréltesse rendszeresen gumiabroncsait. A gumiabroncsok élettartama körülbelül 5 év, vagy 50 000 kilométer. A rendszeres gumiabroncs-cserében A Mobilgumis kényelmes és gazdaságos megoldást kínál.

Tartsa karban autóját. A rendszeres karbantartás segít megelőzni a gumiabroncs-problémákat, és biztosítja, hogy az autója biztonságosan közlekedjen.

Soha ne vezessen defektes gumival. A defektes gumival való vezetés balesetveszélyes és véglegesen tönkreteheti a gumiabroncsot.

Ha defektet kap, húzódjon le az útról és kövesse a fenti utasításokat.

Azonnali segítségért tárcsázza A Mobilgumist!

Scroll to Top